DEVRİM İLKOKULU
ÇAMLIK MAH. KORKUTELİ CAD. NIMET GÜVENER ILKOKULU BLOK NO: 28 KARAMANLI / BURDUR
0 (248) 531 30 13

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevrede, ilimizde örnek bir okul olmak.

MİSYON

Okulumuz değişik çevrelerden gelen öğrencilere kısıtlı imkanlar içerisinde, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadır. Ancak bu yeterli değildir. Bundan sonra tüm teknolojik yenilikleri okulumuza zamanında kazandırarak, eğitim öğretimde en üst düzeye ulaşılmaya çalışılacaktır. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milli Eğitiminin amaçlarına dayalı, vatanını, milletini seven, kültürüne ve değer yargılarına sahip çıkabilen, aktif öğretim metotlarına dayalı, toplam kaliteyi yakalayan eğitim-öğretim ortamı hazırlanmasını sağlamak. Öğrencilere öğrenmeyi öğreten, geleceğini planlayabilen, kendini geliştirme ihtiyacı hisseden, başkasının öğrenmesine yardımcı olarak ta öğrenebilen, kendine güvenen, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebilen, araştırıcı, sorumluluğunu bilen, problemleri çözebilen, gerektiğinde yardım alabilen, neyi bilmediğini bilen, sosyal ürünler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

2015 Yılında Bilim-Sanat Müzik bölümüne bir öğrencimiz kazandı. Derslerine devam ediyor.
Öğretim Şekli :Normal(Tam gün)

Normal(Tam gün)

09:00 derse başlama ve 14:40 ders bitişi

Servis yok.

İlçe merkezinde ve il merkezine uzaklığı yaklaşık 60 km´dir.

İlçe merkezi